Perskaarten van VrijePers.org

Over VrijePers.org; hét vrije initiatief

Over VrijePers.org; hét vrije initiatief

Hoe krijg ik een perskaart? VrijePers.org of Vrije Pers Organisatie is een initiatief waarbij de focus ligt op zelfstandige en startende journalisten. Starters zijn nadrukkelijk welkom. Er heerst ontevredenheid over de traditionele uitgevers van perskaarten en daarom bieden wij dit alternatief. Wij zijn nadrukkelijk geen NVJkaart en ook geen rellenkaart. Wij hanteren lagere kosten en accepteren ook starters. Vrije Nieuwsgaring in Nederland. Wij zijn het initiatief Vrije Pers.

Als professioneel of beginnende journalist bent u wellicht bekend met het feit dat er verschillende instanties zijn die een perskaart uitgeven, wij zijn echter de goedkoopste in Nederland. Het aanvragen van een persoonlijke perskaart is binnen enkele minuten gedaan. Klik hier om een perskaart aan te vragen.

Waarom VrijePers.org; hét vrije initiatief

Een professioneel of beginnende journalist wilt graag toegang krijgen tot evenementen en persconferenties. Een perskaart geeft u makkelijker toegang en zorgt ervoor dat instanties en uw collega's u kunnen herkennen als journalist. Onze perskaarten zijn zeer geschikt voor onder ander: Journalisten, Fotografen en Auteurs.

Bij ons zijn starters nadrukkelijk welkom.

  • Journalisten
  • Fotografen
  • Auteurs

Overige over VrijePers.org; hét vrije initiatief

Mediabedrijven die een aanvraag van meer dan 10 kaarten willen doen kunnen mailen naar media@vrijepers.org

Nonprofit ANBI organisaties kunnen een gratis aanvraag doen via nonprofit@vrijepers.org

©2024 VrijePers.org